Welkom bij iGuards: de IT en Cyber partner voor uw KMO. 

Als IT en Cyber-partner is het onze missie een totale ontzorging te zijn voor uw KMO. Dit wil zeggen één partner, één telefoon en één oplossing, op maat van uw onderneming.

Vanaf dag één is het bij iGuards onze bedoeling geweest om die abstracte IT-oplossingen zo tastbaar mogelijk te maken voor uw KMO. In tegenstelling tot het technische jargon (wat enkel begrijpbaar is voor IT’ers) doet iGuards het op haar eigen begrijpelijke, hands-on manier! Want och wat is die IT toch een saaie boel... Maar wat is IT, cybersecurity en digitalisatie toch zo belangrijk voor uw KMO!

IT wordt met de dag belangrijker en daarbij komt nu ook 'Cybersecurity' kijken. Cybersecurity kort uitgelegd is de beveiliging van uw gegevens tegen een aanval van hackers.

De laatste jaren zien wij deze dreiging van hacks en daarbij cybersecurity verschuiven van de grote ondernemingen ook naar de KMO's. Om de Vlaamse KMO's op vlak van IT en Cybersecurity zo goed mogelijk te helpen brengen we onze kennis van de grote ondernemingen naar de KMO's.

De laatste tijd krijgen steeds meer en meer KMO’s te maken met hacks en cyberaanvallen. Het is belangrijker dan ooit om uw KMO professioneel tegen te beschermen tegen cyberaanvallen met een professionele cybersecurity.  In de praktijk zien we dat de schade van een hack veel groter is dan verwacht. 

Wees eerlijk en stel jezelf de volgende essentiële vragen:

  • Ben ik 100% zeker dat we voldoende beveiligd zijn hacks en cyberaanvallen?
  • Wat als ik gehacked ben, welke gevolgen ga ik ondervinden in mijn IT?
  • Hoeveel kost een downtime van een paar weken? En wat met mijn klanten?
  • Naast verloren omzet en klanten die het vertrouwen in je verliezen, heb je ook nog je PERSONEEL, leveranciers, enz. En vergeet vooral ook niet het mogelijke verlies van uw data van al die jaren en – zeer belangrijk- uw reputatieschade.  

 

Vermijd deze zorgen en frustraties en bouw samen met iGuards aan een veilige toekomst.

Met iGuards brengen wij uw IT naar een volgend niveau!

 

Quote: 

A business will have good security if its corporate culture is correct. That depends on one thing: tone at the top. There will be no grassroots effort to overwhelm corporate neglect.  'William Malik'

 

 

Contacteer ons!

Image